Elin

For meg er det fantastisk å få være en del av miljøet i Lillesand HUB. Her har jeg noen å lufte ideer med og dra veksler på faglig, selv om vi jobber med vidt forskjellige ting.

Møt Elin! Hun driver Studio Modal og har sittet sammen med oss i Strandgata 10 siden midt i koronaen. Da hadde hun kommet tilbake til Lillesand etter 18 år i Oslo, og pendlet en stund til kontorfellesskap i Kristiansand.

«Jeg skjønte først da jeg flyttet tilbake hvor mye Lillesand har forandret seg siden sist jeg bodde her, hvor mange tilflyttere det er i byen og hvordan næringslivet har vokst. For meg er det fantastisk å få være en del av miljøet i Lillesand HUB. Her har jeg noen å lufte ideer med og dra veksler på faglig, selv om vi jobber med vidt forskjellige ting. I tillegg føler jeg meg virkelig som del av et fellesskap, det er hyggelig, sosialt og bygger nettverk», sier Elin. Selv er hun grafisk designer med mange års erfaring fra marked og prosjektledelse, og lager alt fra trykksaker og visuelle profiler til digitale presentasjoner og nettsider.