Om hubben

Dette er Lillesand Hub

Tidlig i 2022 åpnet innovasjonshuset Lillesand HUB, midt i hjertet av Lillesand sentrum. Huben er en videreføring av et veletablert gründerfellesskap, og er et coworking space med omlag 30 arbeids- plasser, moderne møtelokaler og stillerom.

Lillesand HUB er skreddersydd for bedrifter i vekst – og har plassen du trenger for å vokse. Vi tilbyr alt fra kontorfellesskap for team til cellekontor og free seating, alt etter dine behov. Hos oss er vi mange faste, en del «halvfaste» og stadig vekk nye fjes, akkurat som vi liker det!

VI HOLDER TIL I LILLESAND SENTRUM, I STRANDGATA 10 OG I STORGATA 6.

I Strandgata 10 er du så midt i sentrum som du kan komme, samtidig som du er omringet av
en fantastisk hage, praktisk talt på bryggekanten. Her har du Strandhaven i første etasje, byens mest populære kafé med myldrende liv i lunsjen, som nylig har nylig gjennomgått en stor ombyg- ging og utvidet til restaurantdrift. Og i andre etasje sitter altså vi i Lillesand HUB.

Ett minutts spasertur unna finner du Sentrumsgården i Storgata 6, hvor vi boltrer oss på hele 250 kvadratmeter. Her har vi plass til de litt større bedriftene som ønsker egne teamkontor, i tillegg til et romslig møtelokale, felles spise- og mingleplass, stillerom og tilhørende parkeringsplasser.

Har du lyst til å være
del av vårt gründer- og innovasjonsmiljø? Vi har plass til flere, og hører gjerne fra deg som ønsker et fellesskap
å vokse i. Vi har også rom for frilansere og arbeidsnomader, og har lagt til rette for deg som har arbeidsgiver utenfor byen, som pendler og søker et arbeidsmiljø i periodene hvor du job- ber fra Lillesand.

Folka bak Lillesand Hub

HILS PÅ FRODE KOMMODE

Eller Frode Strømman, som han egentlig heter. Frode er brennende engasjert både i og for Lil- lesand, og er sammen med Nicolai Løvdal initi- ativtager til Lillesand HUB. Han har alltid mange jern i ilden, og blant mye er han en av primus mo- torene bak vannsportfestivalen Sup & Stup, har etablert, og driver, flere bedrifter innen klær og handel, både i Norge og i utlandet, er investor og gründer innen flere bransjer – og er en mye brukt sparringspartner for det lokale næringslivet.

Frode er pappa til tre, to små gutter og en voksen jente, og bor midt i sentrum av Lillesand. På fri- dager elsker han å kjøre traktor på svigerfamiliens gård på Justøya.

DETTE ER NICOLAI LØVDAL

Og han startet Lillesand Hub sammen med Frode. Nicolai driver FutureFrogs, som han kaller en «gjøre-tank» for mer bærekraftig business. Han har lang og variert erfaring både fra oppstartsbedrifter, multinasjonale bedrifter og offentlige institusjoner.

Nicolai har doktorgrad på kommersialisering av miljøteknologi og foreleser både ved NTNU og Universitetet i Oslo. I Lillesand HUB ønsker han å bidra til at flere kan følge sine drømmer – og lyk- kes, i og fra Lillesand.

Selv har Nicolai slått seg ned langt inni skauen, på eget småbruk. Han er en ivrig fridykker og eier Lillesands eneste hoppbakke – med flomlys!

Lillesands Sparebank er vår hovedsponsor

Lillesand Hub
Strandgata 10 og Storgata 6
4790 Lillesand

Kart

Spørsmål? tlf 48005053 beate@lillesandhub.no