Mattis

Det har vært helt supert fra første dag, og jeg trives veldig godt. Jeg hadde nesten ikke noe nettverk da jeg flyttet hit, så for meg har Lillesand HUB vært en inngang til å bli kjent med spennende folk i byen.

Møt Mattis. Han er 28 år og nyinnflyttet lillesander, opprinnelig fra Oslo, lokket sørover av ei jente fra Lillesand. Han har kontor sammen med oss, og er ansatt i Bluegrove, som er på vei fra å være en tech start-up til å bli et vekstselskap. Bluegrove utvikler og leverer teknologi til oppdrettsnæringen, nærmere bestemt systemer og sensorer som overvåker fisk i oppdrettsmerder og som gir informasjon og objektiv beslutningsstøtte til oppdretterne når de skal fôre laksen.

«Om noen år vil flere av oppgavene og prosessene i oppdrettsnæringen være autonome og styres av algoritmer og kunstig intelligens, og dette er en endring som Bluegrove har tenkt å være helt i førersetet av», forteller Mattis.

Som Solution Manager i Bluegrove tilbrakte han, før korona, mye tid ute langs kysten sammen med oppdrettere, for å bygge relasjoner og bli bedre kjent med deres utfordringer og behov. I tillegg til å være tett på teknologiutviklingen trives han med å være hands-on med kundene, og tar gladelig ansvar for at de er fornøyde gjennom hele kundereisen. Alt dette fra arbeidsplassen midt i Lillesand sentrum. Da Mattis kom flyttende til byen, fikk han nemlig tips om kontorfellesskapet som i dag er blitt til Lillesand HUB.

«Det har vært helt supert fra første dag, og jeg trives veldig godt. Jeg hadde nesten ikke noe nettverk da jeg flyttet hit, så for meg har Lillesand HUB vært en inngang til å bli kjent med spennende folk i byen. Jeg opplever at alle som er tilknyttet huben har et stort engasjement for byen, og ønsker å gjøre Lillesand til en bra by å bo og jobbe i. Jeg tror at et fellesskap og et miljø er bra for byen, og gjør Lillesand til et attraktivt sted for flere, enten det er folk som meg som kan jobbe remote i et større selskap, eller det er gründere eller folk som driver for seg selv», sier han.

Vi er glad du fant veien til oss, svarer vi!